Dag van de vrijwilliger 7 december - Toon je waardering met dit originele geschenk

Dag van de vrijwilligerVrijwilligers zijn in veel organisaties onmisbaar. Zij zetten onvermoeibaar kosteloos hun tijd en energie in voor een doel waar zij achter staan. Op 7 december is het de dag van de vrijwilliger. Dé dag om al die vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te laten weten hoeveel zij gewaardeerd worden. Hoe mooi is het als je die vrijwilligers kunt bedanken met een origineel en persoonlijk geschenk of bedankje? Om hen op die manier een blijk van waardering te geven voor hun inzet en tijd?

Met de Pot Vol Waardering kun je je waardering tonen aan vrijwilligers. In deze Pot Vol Waardering zitten namelijk 52 kaartjes met mooie en betekenisvolle teksten die waardering uitspreken met een mooi houdertje. Zo kunnen ze er wekelijks een mooi kaartje uithalen en in het houdertje zetten. Een jaar lang! Want niet alleen op 7 december, maar het hele jaar mogen zij zich gewaardeerd voelen. 

Bestel nu

 

✓ Persoonlijk & origineel geschenk voor vrijwilligers 

✓ 52 kaartjes met mooie teksten die waardering laten blijken

✓ Elke week een mooi kaartje voor een jaar lang waardering

✓ Mooi design van de pot en de kaartjes

✓ Inclusief boomstam houdertje om de leukste kaartjes in te zetten

 

Het tonen van waardering is belangrijk voor zowel de relatie als de motivatie. Het zorgt voor een lach op iemands gezicht en steekt een hart onder de riem. De Pot Vol Waardering helpt om woorden te geven aan datgene waar we vaak moeilijk de woorden voor kunnen vinden. Een mooie manier om deze vrijwilligers te bedanken!

Bestel direct online of mail je aanvraag naar info@potvolliefde.nl voor een offerte op maat. 

 

Vrijwilliger geschenk

 

 

 

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel