Bedankt juf, bedankt meester!

Bedankt juf! Bedankt Meester! Het einde van het schooljaar is weer in zicht en de kinderen nemen afscheid van hun juf of meester. Ben jij op zoek naar een origineel en persoonlijk bedankje voor de juf of meester voor het afgelopen schooljaar? Verras ze dan met de Pot Vol Waardering. Een pot vol met mooie teksten als blijk van waardering. Er zitten 52 kaartjes in de pot met een mooi houdertje. Zo kunnen ze er wekelijks een mooi kaartje uithalen en in het houdertje zetten. De juf of meester heeft dan een prachtig aandenken aan het afgelopen schooljaar!

Tip: Je kunt er zelf ook een persoonlijk kaartje in doen om het net iets persoonlijker te maken!

 

Het was een bewogen jaar afgelopen jaar. Waarbij de kinderen niet altijd naar school konden en wij als ouders de taak van thuisonderwijs op ons namen. Des te groter is de waardering voor de juffen en meesters die dit doorgaans elke schooldag doen, voor niet één, niet twee maar tientallen kinderen. Een mooi bedankje voor die juf of meester is dus wel op zijn plaats. De Pot Vol Waardering geef je als blijk van waardering voor al het harde werk en de liefde die de juf of meester heeft gegeven tijdens het afgelopen schooljaar. Een greep uit de teksten in de pot:

‘Het lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar ik ben je dankbaar voor je inzet en voor je tijd’

‘Zo fijn dat jij er bent’

‘Jij bent goud waard’ 

‘Held!’ 

‘Jij bent geweldig, uit duizenden ben jij er een. Je bent een licht dat straalt en schijnt voor alle mensen om je heen!’

                                                    

 

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel