Vaderdag cadeautip: De Pot Vol Liefde voor Papa

Zoek je een uniek en persoonlijk vaderdag cadeau? Geef dan de Pot Vol Liefde voor Papa. Een pot vol met lieve en betekenisvolle woorden en spreuken die zelfs de stoerste vaders raken. Of je het nu als volwassenen of namens een kind geeft, de pot is geschikt voor elke vader. Met 52 kaartjes in de pot, voor elke week een, met een mooi houdertje erbij om de leukste teksten in te zetten, zit er een jaar vol liefde in de pot.  

Lieve papa ik ben zo blij, met zo’n gekke en geweldige vader zoals jij!

Pot Vol Liefde voor Papa

Met dit unieke vaderdag cadeau vertel je hem hoeveel je hem waardeert, hoe stoer en leuk je hem vindt en hoe dankbaar je hem bent. Het geeft woorden aan de dingen waar we vaak moeilijk de woorden voor kunnen vinden. Want hoe vaak vertel je hem hoe bijzonder hij eigenlijk is en wat hij voor jou of je kind betekent? Precies, te weinig. Deze Pot Vol Liefde helpt je om waardering en dankbaarheid te tonen en zorgt voor mooie en liefdevolle gesprekken.

Dus verras die stoere en lieve mannen in je leven met de Pot Vol Liefde voor Papa

Jadiewilik

 

PotVolLiefdevoorpapa✓ Persoonlijk & uniek vaderdag cadeau

✓ 52 kaartjes met leuke en betekenisvolle teksten speciaal voor vaders

✓ Stoer design van de pot en de kaartjes

✓ Met een boomstam houdertje om de leukste kaartjes in te zetten

✓ Zowel namens volwassenen als namens kinderen te geven


 

Bestelnu

Wat anderen over Pot Vol Liefde voor Papa zeggen:

" Ik weet nooit wat ik voor mijn vader moet kopen. Ik was zo blij toen ik deze Pot Vol Liefde tegenkwam. Het is een heel persoonlijk en mooi cadeau"

" Ik heb deze gekregen van mijn dochter en we hebben samen de kaartjes gelezen. Echt prachtig om te lezen!"

" Ik heb deze pot besteld voor mijn man, namens mijn kinderen. Elke week pakken we een kaartje eruit en zetten we die in het houdertje. Hij is er heel blij mee en de kinderen vinden het elke week weer leuk om een samen met hun vader een kaartje te pakken."

" Leuke, grappige en lieve teksten op de kaartjes!"

Tip: Maak het persoonlijk! 
Lees samen de kaartjes en vertel wat dit kaartje voor jou betekent. Dit levert gegarandeerd mooie en  persoonlijke gesprekken op, een moment van oprechte aandacht. Je kunt ook zelf een aantal kaartjes erin doen met een persoonlijke boodschap of mooie tekening!

 

Bestelnu

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel