Een bijzonder cadeau voor een geweldige moeder 

Zoek je een bijzonder cadeau voor een moeder?Pot Vol Liefde voor mama
Geef dan een Pot Vol Liefde voor Mama. Een pot vol met liefdevolle teksten voor een moeder. Of het nu je eigen moeder, je schoonmoeder, stiefmoeder is, of een vriendin die moeder is en wat extra liefde kan gebruiken. Met dit originele cadeau vertel je haar hoe bijzonder zij is. Want bijzonder is ze  zeker! En dat zeggen we hen te weinig.

Het is soms moeilijk om de juiste woorden te vinden om te vertellen hoeveel we van ze houden, hoeveel we ze waarderen en respecteren en hoe dankbaar we ze zijn. Met de Pot Vol Liefde kun je haar dit vertellen. Want in de pot zitten 52 kaartjes met liefdevolle teksten voor moeders. Ze kan er elke week een kaartje uit halen en dit kaartje in het bijgeleverde houdertje zetten. Zo heeft ze een jaar vol liefde. 

 

 

Bestel nu de Pot Vol Liefde voor Mama


     Bijzonder en liefdevol cadeau

KaartjePotVolLiefdevoorMama

De teksten in dit bijzondere cadeau zijn kleine spreuken en gedichtjes. Liefdevolle reminders die moeders eraan herinneren hoe waardevol ze zijn. Wat is er nu een mooier cadeau dan je moeder te vertellen hoeveel je haar waardeert? Hoe dankbaar je bent wat ze allemaal voor je doet en hoe geweldig zij is?

Naast het geven van de pot is het ook waardevol om samen een aantal kaartjes te lezen en hierover te praten. Wat betekent dit kaartje voor jou? Wat waardeer jij zo aan jouw moeder? Je kunt zelfs nog een persoonlijk kaartje schrijven en in de pot erbij doen. Dit levert gegarandeerd mooie en liefdevolle gesprekken op en een moment van oprechte aandacht voor elkaar. 

Lenie gaf haar moeder een Pot Vol Liefde voor Mama toen haar moeder plots ernstig ziek werd. Ze schreef er een blog over, hoe deze pot een waardevolle herinnering aan haar moeder is geworden.

Lees het bijzondere verhaal van Lenie 

 

 

Een mooie accessoire 

Niet alleen de inhoud van de Pot Vol Liefde voor Mama is mooi, maar ook de pot zelf! Zo is dit een mooie accessoire in je huis. 

In het meegeleverde houdertje, in de vorm van een boomstam, kun je je favoriete kaartje zetten als liefdevolle reminder. 

Bestel de Pot Vol Liefde voor Mama!

 

 

Wat anderen over dit bijzondere cadeau voor moeders zeggen:

 

Lieve mama...

Hoevaak vertel je je moeder wat zij voor jou betekent? Een klein gebaar, woord of compliment kan van grote waarde zijn. Vertel haar eens wat haar speciaal maakt, waar je haar dankbaar voor bent of hoeveel je van haar houdt. Die glimlach die ze daardoor krijgt is onbetaalbaar. 
 

Lieve mama,

Als ik jou iets zeggen mag, wat ik niet zo vaak doe.
Want ik vind niet altijd de juiste woorden, ik weet niet zo goed hoe.
Dan zou ik je zeggen, hoe bijzonder ik je vind. 
Hoe trots ik op je ben, als jouw kind.
Je bent zo moedig en tegelijkertijd zo zacht. 
Zo liefdevol, heb je mij grootgebracht.
Je hebt me beschermd en geholpen, uitgedaagd en geborgen.
Je bent mijn steun, staat altijd voor me klaar.
Ik zeg het misschien niet vaak... maar ik ben je dankbaar.
Dankbaar voor wat je voor me doet en hoe jij licht aan de wereld brengt. 
En vooral dankbaar, voor de persoon die jij bent!


TIP: je kunt dit cadeau ook direct naar de ontvanger toesturen met een handgeschreven kaartje erbij. Vertel welke tekst je erbij wil doen, en wij schrijven het erop. We pakken dan het originele cadeau leuk in en voegen jouw boodschap toe en sturen het direct naar de ontvanger! 

 

Bekijk alle inpsiratie voor Moederdag

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel