Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Soms zoek je voor een speciaal persoon een origineel cadeau. Een origineel cadeau wat net dat beetje extra geeft, waarmee je iemand laat zien hoeveel hij of zij voor je betekent. Wij hebben de beste cadeautip voor je. Want dat originele cadeau is de Pot Vol Liefde. Een pot vol met liefdevolle teksten waar iemand elke week (of elke dag) een kaartje uit kan pakken en neer kan zetten.

De kaartjes zijn liefdevolle geheugensteuntjes om jezelf eraan te herinneren dat je aandacht mag hebben voor het hier en nu, en jezelf en de mensen om je heen mag waarderen. Er zit ook een leuk kaarthoudertje in de pot, zodat je je favoriete kaartje mooi kunt neerzetten. Met 52 kaartjes in de pot, geef je iemand dus een jaar vol liefde. Dat is pas een origineel cadeau!

 

 

Wat anderen over Pot Vol Liefde zeggen:

" Gekregen voor mijn verjaardag, wat een leuk cadeau! Ik neem elke dag een kaartje en het brengt een lach op mijn gezicht. "

" Super origineel cadeau!" 

" Ik was op zoek naar een persoonlijk cadeau en dat is d epot vol liefde geworden. Ontzettend goed ontvangen! Super originele en inspirerende kaartjes. Dikke aanrader!"

" Heel leuk cadeau. Gehad van een lieve vriendin. Ik pak elke dag een kaartje uit de pot. Heel mindful om zo je dag te beginnen. En de pot is ook nog een leuke accessoire voor op de eettafel."

origineel cadeauorigineel cadeau2origineel cadeau

 

Een origineel cadeau voor een moeder

Of je nu een origineel cadeau zoekt voor een familielid, vriend of vriendin, collega of partner, je kunt het aan iedereen geven. En speciaal voor moeders hebben wij een origineel cadeau: de Pot Vol Liefde voor Mama. 

Er zitten 52 kaartjes in met mooie en liefdevolle teksten en gedichtjes zoals 'mama je bent waardevol'  en ' als een redder in nood, bracht jij mij groot'. Dit zijn dus andere teksten dan in de Pot Vol Liefde. 

Speciaal voor je moeder, schoonmoeder, stiefmoeder of iemand anders die moeder is en wat extra liefde verdient. Het perfecte cadeau voor moeders. 

 

Bestel hier je originele cadeau voor mama

 

 

Voor iedereen het juiste cadeau

Ook voor vaders is er een speciale Pot Vol Liefde voor Papa. Met een stoer design en prachtige teksten speciaal voor vaders. Of de Pot Vol Liefde voor Kids, met naast mooie teksten, ook elke dag een vraag. Voor een moment van aandacht voor en met kinderen. Ook is er de Pot Vol Waardering. Voor wie jij je waardering wil uitspreken. Of dat nu een vriend/vriendin, familielid of collega is. 

Pot Vol Liefde voor PapaPot Vol Liefde KidsPot Vol Waardering

 

Tip: voeg een persoonlijke boodschap toe en maak je cadeau compleet

Stuur je cadeau direct naar de ontvanger en voeg er een kaart bij met je eigen gekozen tekst. Wij schrijven deze tekst dan op een ansichtkaart en voegen die bij jouw cadeau. Zo is je originele cadeau compleet!

Origineel cadeau 5

 

✓ Persoonlijk & origineel cadeau

✓ 52 kaartjes met leuke en betekenisvolle teksten en gedichten

✓ Mooi design van de pot en de kaartjes

✓ Met een boomstam houdertje om de leukste kaartjes in te zetten

✓ Voor iedereen een geschikte Pot

 

 

 

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel