Pot Vol Liefde Suzanne

Het idee van Pot Vol Liefde is geboren in een voor mij moeilijke tijd. Toen ik zelf in een burnout zat schreef ik kaartjes met positieve en liefdevolle teksten en gedichten, aan mezelf. Zo herinnerde ik mezelf eraan dat ik waardevol ben, ik ertoe doe en dat ik rust mag nemen en van het leven mag genieten. Dit gun ik anderen ook, en zo ontstond de Pot Vol Liefde. Omdat de wereld van prestatie, snelheid en drukte wel eens wat meer liefde verdient. 

Al snel volgden nog meer liefdevolle potten en andere producten. Mijn missie is dan ook om meer liefde te verspeiden. Zodat mensen meer liefde voor zichzelf hebben, én voor anderen. Want deze producten zijn uitermate geschikt om ook anderen cadeau te geven als een hart onder de riem of een blijk van waardering. 

Elk kaartje, elke tekst schrijf ik vanuit mijn hart, en dat maakt het zo uniek. De kaartjes uit de Pot Vol Liefde zijn boodschappen aan mezelf. En de potten voor mama en papa heb ik voor mijn eigen ouders geschreven. En de Pot Vol Klein Geluk is geinspireerd door mijn dochter. 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel