Veel geluk cadeau geven? 3 keer inspiratie

Artikel 1 van 2 Volgende

Konden we geluk maar vastgrijpen en aan iemand veel geluk cadeau geven. Helaas is het zo makkelijk nog niet. Geluk is namelijk iets wat je kunt ervaren van binnen, maar je kunt iemand daarbij wel helpen! Woorden, en de intentie die die woorden hebben, hebben namelijk enorm veel invloed. Iemand oprecht geluk wensen draagt dus écht bij aan geluk. Wij geven hier 3 tips ter inspiratie, om ook jouw vriend of familielid geluk cadeau te geven.

1. Geef een pot met gelukskaartjes cadeau

Hoewel geluk niet iets tastbaars is, kun je het wel in een potje stoppen… Hoe dan? In deze Pot vol geluk zitten 52 gelukskaartjes. De ontvanger kan dan elke week, een jaar lang, een gelukskaartje uit de pot pakken en deze een mooi plekje geven. Het helpt om dagelijks meer geluk te ervaren. Geluk in een potje, het bestaat echt! 

2. Gelukskaartjes met eigen gelukswens 

Soms wil je iemand wat extra geluk geven, om iemand ergens geluk mee te wensen of gewoon zomaar om iemand een hart onder de riem te steken. Misschien wil je iemand geluk wensen die iets moeilijks heeft meegemaakt. Of juist iemand die een nieuwe uitdaging aangaat zoals een nieuwe baan of een nieuw huis. Hoe mooi is het om een persoonlijke gelukswens te geven. Schrijf een mooie boodschap of gedichtje op je eigen gelukskaartje. Inspiratie nodig? Hieronder laten we je wat voorbeelden van gelukskaartjes om cadeau te geven.

GelukskaartjeGelukskaartje

3. Geef iemand een symbolisch gelukscadeau 

Het klavertje 4 is door de jaren heen hét symbool van geluk geworden. Ga eens naar het tuincentrum en koop een mooi plantje met klavertjes 4, of maak zelf een geluksarmbandje. Een symbolisch cadeau zorgt altijd voor een klein geluksmoment!

 

Wat je ook als gelukscadeau kiest – of je nu een pot met gelukskaartjes geeft, een eigen gelukswens of een symbolisch gelukscadeau – het gaat allemaal om de intentie die je hebt. De ontvanger zal het enorm waarderen dat je de moeite hebt genomen om hem of haar een gelukscadeau te geven en dat je meeleeft. Laten we meer geluk en liefde verspreiden! Wil je meer inspiratie voor andere cadeaus? Kijk verder op Potvolliefde en laat je inspireren. 

 

© 2019 - 2023 potvolliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel